top of page

Mijn eerste #blog #post

Mijn site staat 'off line - under construction'... WHY?

24 Oktober 2016 was voor mij een einde... 8 november 2016 was een pril nieuw begin. Een epileptische aanval zette mijn leven stil... een operatie was mijn redding. Halleluja mijn neurochirurg J.C. is mijn held! Ons gezin mijn Alles ❤️! Mijn filosofie mijn Drive! Mijn passie mijn Vreugde! Ik word omringd door zo velen die mij ondersteunen en vooruit helpen... vrienden, artsen, thuisbegeleiding, ... 🥰

Nu een dikke 3 jaar later lukt het nog steeds niet om terug aan de slag te gaan. Op vandaag loop ik gelukkig rond... weliswaar met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Mijn handicap en de chronische pijn beperken me in mijn handelen, doen en zijn. Ook al probeer ik mijn grenzen elke dag opnieuw te verleggen... 'k Moet toegeven dat Compostela nog niet in zicht is 🤣. Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik veel van mijn skills en mijn optimisme niet verloren ben... Aan 'engagement' en 'wil' is geen gebrek. Op vandaag lukt het alledaagse op een andere manier en het professioneel (nog) niet... Zeg nooit NOOIT! Ik laat ondanks alles de deur op een kier staan en "tomorrow is another day" ✔︎


Ik ben mild voor mezelf, ik geef mezelf krediet en tijd en "who knows" wat de toekomst brengt? Ik ben dankbaar voor 't verleden, fier op vandaag en hoopvol voor morgen. Deze blog is een voorzichtig stapje vooruit. Net nu Corona zijn intrede doet in de wereld, iedereen wat in zichzelf keert... voel ik de behoeft om uit te breken en zet ik een stapje in "the outside world".

Kaderend in mijn NAH (niet aangeboren hersenletsel) is het zo dat ik spellingsfouten en rare zinsbouwconstructies zal maken 🙈.


Ik wil via deze weg:

> mijn innerlijke ZIJN ventileren en voeden... > vrijwillig en vrijblijvend Tips, Informatie, Kennis en Persoonlijke Filosofieën delen als mens, creatief wezen, herborist, naturopaat, bachbloesemconsulente...

> als ontwerpster blijf ik nog inactief.


Ik ga niets schrijven waar ik niet achter sta. Tuurlijk is alles door eigen levenservaringen gekleurd... Absolute waarheden zijn illusies... Andere waarheden zijn evenzeer waardevol en hebben evenveel recht op bestaan.


Bij deze heb ik het startschot gegeven ✔︎

Of er veel #posts volgen... hangt van mijn behoeftes en fysieke toestand af.


Het lukt mij nog om inhoudelijk 5% te begrijpen van wat ik lees... Mocht er een reactie komen op een #post... weet dan dat ik de inhoud van de tekst vaak niet zal begrijpen of dat ik er hulp bij nodig heb. ♾ en nederig, Tine


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page